Martin har tur han!

Röret måste ledas om för att tvättmaskinen ska få plats. Vi måste nu be styrelsen om lov att göra detta, sen stänga av värmeledningarna i huset och lufta alla lägenheters kökselement.

Ordföranden är inte hemma, kanske bortrest på semester. Vice ordföranden är en vidrigt otrevlig man som ”minsann inte tänker ränna runt på sin semester och hålla på”. Nehej, jag som trodde att man faktiskt hade ett visst ansvar som vice. Även om man har semester. Eller?

Jag har fått in murbruk i ett finger som aldrig slutar blöda och det går inte att få ut gruset. Den klåpare som satte ihop det kök vi nu försöker riva har SPIKAT ihop skåpen vilket gör att skåpens tyngd lägger sig på skruvarna som inte går att få loss. Skruvdragaren utstötte ett sorgset murrande och dog. Magistern har blåmärken i handflatorna och rörmokaren kom in och skrattade när han såg rören. Man riktigt såg att det i hans hjärna lyste det här blir dyrt i neonfärger.

Jag blir så trött på att det alltid händer såna här saker när vi ska göra något. Sist vi renoverade ett kök var murbruket så dåligt att vi knackade oss in till grannen. Martin Timell råkar minsann aldrig ut för sånt här. Jag kommer slå på nån snart. Alternativt klicka mig in på det där skräpmailet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s