Skolfröken på hembesök

Magistern och jag är hemma hos min mamma och pappa. Vi kom i natt och gick bara och la oss på en gång. Sen sov vi till klockan 9. Helt ofattbart. Ingen av oss har sovit så länge sedan i somras, bägge lider vi lite av sömnproblem för tillfället.

Efter en lång frukost tittade vi på gamla super 8-filmer som pappa fört över till dvd. Det var kul. Jag har nu sett mina föräldrar gifta sig, mina farbröder och pappa med långt hår, stora glajjor och sammetsfluga , mig själv fylla 1 år, fira jul och när jag gungar min syster samtidigt som jag försöker mata henne med pinnglass. Allt utan ljud såklart.

Vi begav oss sedan till kyrkan för att lyssna på pappa som hade lördagsorgel och jag fick efter att det var slut önska mina två orgelfavoriter. En av dem heter Sortie i E och är skriven av Louis James ALfred Lefebure-Wely. Den kallas hemma hos oss för tivolilåten. Du kan lyssna på ett smakprov här, men tyvärr är inte de mest tivoliliknande delarna med. Roligt var att vi såg i pappas noter att jag vänt blad när han spelade den någon gång. Jag har med spretiga bokstäver markerat när jag ska vända blad och vilka spakar jag ska dra ut.

Nu ska vi hälsa på en god vän (hon med kedjemailen om ni minns) och gratta hennes dotter som har fyllt ett år. Vi har (mest för att reta hennes föräldrar) köpt intrsument av olika slag, fniss.

Lite senare ska vi hjälpa mamma att laga middag och så ska pappa lära mig photoshop (fast det vet han inte om än) och så ska vi titta på Vita huset. Det är mycket man ska hinna med när man är hemma och hälsar på!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s