Dirigenter

Den här stripen tyckte jag var kul eftersom min pappa är dirigent. För husfridens skulle väljer jag att inte placera honom i någon ruta. Fast jag kan viska att det lutar mest åt den kryptiske. Fniss.

Klicka på bilden så blir den större.

Annonser

6 thoughts on “Dirigenter

  1. neat men jag undrar en sak Skolis: Du som är erfaren bloggrarere – hur är det med rättigheter o så när man kastar in material på det viset?

  2. Kul seriestrip! Har du förresten sett den som finns med i dagens Skolvärlden? Den visar tydligt vad som händer när man har ordningsmän på skolan som inte ser helheten… Jag vet en kollega på mitt jobb som hade kunnat säga precis så där (Har de keps? som svar på uttalandet att elever har bränt ned gympasalen och kidnappat rektorn) *fniss*

  3. Ja du, den här fick jag av en kollega på jobbet på mailen, så jag vet inte ens var den kommer ifrån. Men olagligt är det. Man ska ju ange källa och egentligen fråga om lov innan man använder en bild.

  4. Teckningen är Berlin från Svenska Dagbladet. Hans teckningar ges ut i samlingsböcker också. Men säkert okej så länge du refererar till honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s