Tårta, kostym och penséer

Å, det är så SKÖNT med långhelg! Jag går runt och myser och gör små hoppsasteg. Wiiii!

I går var vi som sagt hemma och firade lillasyster. Hon blev glad för de roliga sakerna och vi fick mycket god mat. Lillasyster hade bakat tårta efter recept av Elektrikerns farmor. Det var nog den godaste tårta jag någonsin ätit. Jag tog två bitar. Det är ett helt otroligt bra betyg av mig, för jag är egentligen inte så förtjust i tårta. Men den här, mmmmmmm…..

I dag har vi promenerat i solen och varit lite på stan. Magistern tog med mig till det ställe där han tänkte köpa sina kläder till bröllopet. Magistern är något av en clothes horse (obs, en underdrift) och jag tänkte nog att det skulle bli en prövning. Vi kom in i affären och fram kommer… DR MCDREAMY! Skräddaren såg EXAKT ut som Dr McDreamy! Jag fick ta stöd mot en provdocka för att inte falla till golvet av blotta åsynen. (Nu muttras det lite här i soffan och jag blir tvungen att erkänna att jag överdriver något. Men till och med Magistern medger att han var rätt snygg och mycket lik Derek.)

Nåja, doktorn tittade lite på Magistern och plockade sedan raskt fram en kostym som tydligen skulle passa bra.

Och

det

gjorde

den.

Holy moly, doktorn kan slänga sig i väggen. Och alla andra gummar också för den delen! Min är absolut den snyggaste.

I alla fall bestämde Magistern sig direkt att detta var kostymen med stort K och han köpte även en ursnygg slips som kommer passa PERFEKT till min klänning. Allt detta tog 20 minuter. Det är ju inte klokt. Men nu är vi färdigekiperade bägge två, så när som ett par skor till mig och en skjorta till Magistern.

När vi kom hem tog vi tag i vår balkonglåda (vad kallas det när man inte har balkong?) och planterade penséer. Nu är det vår även hemma hos oss.

Annonser

11 thoughts on “Tårta, kostym och penséer

  1. Jag köpte bröllopsskor på Din sko. Vita, bröllopiga och bara 280 kr. Som hittat. Finns utlagda på bloggen.

  2. Jag fattar inte det här med McDreamy? Hehe med risk för påhopp säger jag följande – han är inte snygg ett dugg ju. Jag förknippar honom med rollen som en nörd som han spelade i ngn gammal film.

    Låter skönt att ha bröllopsutstyrseln så gott som klar!

  3. Ååh vad roligt med din killes kläder! Hur ser de ut???

    Vi har skitsvårt att ens enas om vilken typ av kläder han ska ha, han vet inte själv.. ännu svårare att välja färg, butik, blablabla..

  4. Han ska ha en svart, rätt slimmad kostym, vit skjorta och en slips i samma nyans som min klänning- lite silvervit/ivory. Gå dit, han är supertrevlig och har en massa snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s