Vad vi gjorde

För ungefär 1 månad sedan började PR få mystiska vykort utan avsändare. Med text som Snart är det dags…, Hur länge kan du hålla andan under vatten? osv. För en vecka sen fick hon ett brev. I brevet stod följande:

Bästa blivande brud. Det är nu dags för dig att göra vissa förberedelser. Jag kan inte nog understryka vikten av att du följer denna instruktion till punkt och pricka.

1. Tag fram väska av medelstorlek. Packa följande:

1 st. badlakan

1 st. duschkräm

1 st. schampo av valfri sort

2 st. trosor

1 st. Partyoutfit av valfri sort

58 kronor i enkronor

1 st. BH anpassad efter partyoutfit

1 st. decilitermått av plast

1 st. hårtofs

2 st. hårspännen

1 st. varm tröja/wrap

1 st. deodorant

1 st. sminkväska med valfritt innehåll

3 st. tamponger

1 par byxor lämpliga för sportaktiviteter

1 par sportskor

5 st. plastpåsar á 3 liter

1 st. T-shirt

1 st. hårborste

1 rulle toalettpapper

1 st. fransk ordbok

1 tändare eller tändsticksask

2 par strumpor

5 meter snöre

2. Ställ väskan i hallen.

3. Invänta ytterligare instruktioner.

Det är oerhört viktigt att du aldrig lämnar lägenheten utan mobiltelefon. Ytterligare instruktioner kan komma när du minst anar det.

Hälsningar din representant på Möhippan AB

I går var det sedan dags. Efter lite ångest och stress eftersom PR sent på kvällen bestämde sig för att åka hemifrån tidigt på morgonen så överraskade vi henne hemma med champagne och croissanter (hon gifter sig ju med en fransos) och åt frukost. Sen fick hon spela in en film till sina gäster, brottas i sumodräkt och spela improvisationsteater. På kvällen blev det middag, dans och ytterligare två utmaningar. Den första var att hon fick öppna paket som på något sätt symboliserade en händelse eller en person eller ett förhållande och försöka gissa vem presenten var ifrån.

Sen fick hon titta på en film som jag och den andra tärnan gjort tillsammans med den blivande mannen. Många svåra frågor ställdes och PR fick gissa vad hennes sambo hade svarat. Hon klarade sig alldeles galant. Som vinst belönades hon med en spakväll tillsammans med sina tärnor som inleds med fransk manikyr på Beauty and Nails.

Sen blev det utgång på Berns, men där hittade jag en full fästman och ledde hem honom istället. Han är jättenöjd och har fått åka gocart, ha champagneprovning och dessutom köpa något till mig/oss på en något suspekt affär. Vad får jag inte veta, jag antar att det presenteras på bröllopsfesten inför familj och vänner 😉

Det svåraste av allt har helt klart varit att hålla allt detta hemligt. Jag har fått hitta på dubbla stories för PR och Magistern för att de inte skulle veta något. De har ju vetat om varandras, men det var supersvårt att inte försäga sig.

Nu ska jag försöka ta reda på var Magisterns väska är. Den innehåller plånbok, jeans och andra nödvändigheter. Han såg den sist vid lunchtid igår….

Annonser

4 thoughts on “Vad vi gjorde

  1. Det här lät ju jätteroligt! Användes den packade väskan sedan, eller var den med bara för att skapa lite mer nervositet? 🙂

  2. Jo, den användes men hon fick ta ut en del saker. Decilitermåttet tex. SNöret hade hon inte ens fixat!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s