Äntligen lördag

Det känns som att den här veckan har hållit på i en månad. Det kanske är alltid är så veckan efter lov, jag minns inte… Eftersom jag lägger schemat för mitt arbetslag kunde man ju tänka sig att jag varit smart och börjat lite light. Men icke, jag har haft ett fullspäckat schema med inspirationspass om böcker, omprov i grammatik och litteratur och planering inför nästa projekt.

Mamma och pappa var här igår och shoppade och eftersom mamma läst på bloggen att min jacka var för liten bytte hon helt enkelt jacka med mig. Så nu kan jag knäppa jackan, skönt! Däremot verkar det som att jag inte kan sitta normalt längre. Om jag sitter rak i ryggen mot stolsryggen får jag ont och mår illa. Hela magen trycks liksom ihop. Det enda som funkar är någon slags halvliggande variant med kuddar i hålrummet mellan rygg och stolsrygg. Inte kan det vara graviditeten som redan påverkar? Eller?

Idag ska vi ta det lugnt och träffa PR och Mr X som precis kommit hem från sin bröllopsresa. Och kanske shoppa lite?

Vad gör ni idag?

Annonser

5 thoughts on “Äntligen lördag

  1. Hej igen,
    Det är säker graviditeten! Jag skyller allt konstigt eller annorlunda på att jag är gravid :-)Jag läste någonstans att från och med v 14 ska man vara försiktig med att ligga på rygg på hårda underlag. Tydligen kan kroppspulsådern bli klämd så att man blir yr och illamående. Det kanske är det som händer när du sitter med ryggen mot stolen?

    Anonym (men flitig) skolbloggenläsare

  2. Gratts till graviditeten! Vad jag har gjort idag: sovit läääänge (somnade 11 igår och vaknade 10 i förmiddags), ätit lugn frukost, löst korsordet i DN, bakat surdegsbröd och joggat! Och klockan är bara kvart i fem! Sköna lördag!

  3. Man får alla möjliga och omöjliga krämpor under graviditeten så det är säkert skolbebisen som spökar. Idag har det varit shopping här och sedan städ o fix. Kram

  4. Idag är vi och hälsar på mina föräldrar. Har firat jul i efterskott iom att vi var i Sydafrika över jul.

    Hoppas krämporna går över snart! Kanske endast är nu i början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s