Lugnet före stormen

I morgon drar jag i gång nationella proven för året. Samtidigt ska utvecklingssamtalen genomföras. Nu blir det mycket på jobbet ett tag framöver och därmed säkert färre inlägg på bloggen.

Men det finns ljusglimtar i tillvaron:
1. Två veckor till påsklov och kanske kanske en liten minibröllopsresa!
2. Efter påsklovet är verkligen slutet av terminen i sikte!
3. Snart börjar förlossningskurs och profylaxkurs, ska bli kul.

Annonser

10 thoughts on “Lugnet före stormen

 1. Hej skolfröken! Luslisa som pysslar som skriver. Du undrade vart jag fått mönstret ifrån till mina fantasidockor! De har jag hittat på själv och ritat på mönsterpapper och sen på tyget. Det är jätte enkelt, låt fantasin flöda. Lycka till och tack för att du tittat in på min blogg!

 2. Har ni inte varit på någon bröllopsresa?!

  Det är ju lite längre till sommaren efter påsk i år iom att den är så tidig. Men jag ska vara positiv! Det har ju ändå känts som vår hela vintern! 🙂

 3. äst dåligt på sistone men cheesus va coolt med 3d-bilden! Söt som nån sa vet jag inte men grymt coolt!

  hoppas kurserna är bra för då är dom grymt värdefulla!

 4. Linda- tack för svar, vi gjorde också så, ritade ett mönster själv. Det blev ganska fint faktiskt! Du syr och pysslar verkligen snygga saker, går in ibland och smygkollar på din blogg.

  Anna- Nä, vi gifte oss ju när terminen hade börjat och tanken var ju att vi skulle ha åkt till USA nu snart, men det går ju liksom inte 😉

  Alvas pappa- VAD SÄGER DU!? Den är ju jättesöt!

 5. Lite dåligt planerat, va? Du som sa att allt var så välplanerat! Och nu när dollarn är så låg och allt. Vi ska faktiskt till USA i sommar och shoppa järnet (och se lite grejer också 🙂 Du får göra en beställning sen!

 6. Hej! Jag är en grymt bebissugen bloggläsare som hittat din blogg o fastnat totalt…. jag skulle bli hemskt glad om du vet nåt namn på de där pappersarken från Claes Ohlsson som ni hade för att trycka kläder…. jag har letat som en tok på deras hemsida men inte hittat nåt…. Bor inte direkt i närheten av nåt heller….
  Tack på förhand!!!

 7. Hej, och kul att du hittat hit!

  De som vi köpte hette Specialpapper för textiltryck. De låg bland alla andra fotopapper och skrivargrejer. Du borde nog kunna hitta såna även på bokhandlar eller på ett stort Coop forum eller så.

  Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s