Extrem förvandling (läs förvanskning)

En gång i tiden såg mina fötter och ben ut så här. Ganska snygga om jag får säga det själv. Det är ett minne blott kan jag säga.

Helt plötsligt har jag stockar, inte ben. Benen och fötterna är lika breda, fotknölarna är BORTA, och tårna ser ut som prinskorvar. I eftermiddags när jag gick från jobbet pöste liksom fötterna över kanten på skorna. Det ser helt sjukt ut! Dessutom gör det ont. Det sticker och pirrar i benen och i fötterna när jag går, jag har legat med fötterna högt sen jag kom hem, men det blir inte bättre. Det är samma sak med händerna. Mina fina ringar har fått flytta in i sin ask igen, buhu.

I morgon får jag dra fram de där hemska stödstrumporna igen, försöka ha benen högt under dagen (undrar om mina elever tycker det är ok att jag undervisar sittande med fötterna på katedern, jag lär ju få låta dem göra samma sak nu då….) och hoppas att jag fixar hela dagen.

Jag skulle ju nu kunna lägga upp en bild på mina vätskefyllda ben och fötter, men så roligt ska vi inte ha. Jag är nog inte lika modig som Hanna…..

Annonser

5 thoughts on “Extrem förvandling (läs förvanskning)

 1. Ja mina ser precis likadana ut. Helt sjukt! Jag hoppas verkligen att de går tillbaka. Jag saknar mina knölar!

 2. Vilka pingle-furor du hade i din fina bröllopsklänning!!!! Men du det är ju bara ynka 47 dagar(!!!!) kvar nu och sen kommer du ha dina fina ben åter.

  Fötterna på katedern låter alldeles förträfflgit ytcker jag 😉

  Kram

 3. Åh, du har mina fulla sympatier! Jag minns så väl hur jag wobblade till jobbet de där sista veckorna, i ett tillstånd av extrem svullenhet och valross-aktighet. Jag tycker du ska slänga upp fötterna på katedern.

  Efter graviditeten ser man ju inte ut precis som förr heller, och det tar tid att hitta sina nya former. Men i dag har jag helt klart snyggare ben än innan! Dina fotknölar kommer att dyka upp igen, och det är ett kärt återseende, vill jag lova. Till dess, låt Magistern lacka dina tånaglar och försök skratta åt eländet!

 4. Snäckan- tack! Ja, då var man allt bra snygg…

  Maja- å, vilket bra förslag, ska genast be honom. Han får ju redan raka benen så detta är ju bara en naturlig fortsättning 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s