30? Eller 90?

Magistern envisas med att kalla medicin för medikamenter. Så här typ:

-Nu lägger jag samtliga medikamenter på ditt sängbord. Så att du vet var de är.

Han dricker Pommac också. Fyllde han i själva verket 90 nyss?

Annonser

8 thoughts on “30? Eller 90?

  1. Palten säger negligera istället för nonchalera. Det tycker jag låter roligt. Men Pommac, det är gott! Och Champis, och Trocadero. Fast jag gillar inte marmeladkulor eller bridgeblandning eller violtabletter. Så jag är nog mer i 30 årsåldern hoppas jag.

  2. Jag kanske ska börja använda ordet medikament i stället för medicin när jag delar ut piller till patienterna på avdelningen där jag jobbar som sjuksköterska. Då kanske de äldre patienterna skulle ta mig mer på allvar och inte kalla mig för flicka lilla trots att jag är 30 år (snart i alla fall)!

  3. Jag vill bara meddela att med en sådan man får man underbart utvecklade barn när det gäller ordförråd och ordförståelse. Och dom avgör själva så fint när dom använder pappas språk eller ett mer åldersadekvat dito – säger jag som är gift med en man som vid nattningen frågade sin treåring om det nu var dags att avbryta den artificiella elektriska belysningen, och som började sonens första dag utanför magen med att beskriva den fysiska bakgrunden till att himlen är blå! Dessutom älskar han bridgblandning och På spåret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s