Pops

Här är den, Popsen! Eller springcykeln som tydligen var det korrekta namnet. Vad är grejen med den här uppfinningen? Varför finns det en springcykel? Antingen springer man väl eller cyklar? Och tills dess att man kan cykla själv har man väl stödhjul… Det är som de där skorna med rullhjul under. Kommer inte innanför min dörr.

Annonser

7 thoughts on “Pops

  1. Hejsan, gillar din blogg och kollar den ofta…..vad det gäller dessa ”springcyklar” har jag hört av flera att dom är super bra för de barn som av olika anledningar inte kan lära sig att cykla. Barn med olika typer av funktionsnedsättningar….dom ser ju faktiskt ganska coola ut och det tro jag kan vara viktigt.

    /Åsa

  2. Stämmer som dom säger med balansen. Ganska populärt att ta bort tramporna på vanliga cyklar av samma anledning. Vi letade efter en springcykel länge nu till 3-årsdagen men hittade inte rätt så det blev en monark med stödhjul, funkar det också.

  3. Vi har en sådan där cykel här hemma, fast vår är av trä (Like-a-bike heter den) och den är väldigt bra. Bu skulle garanterat inte klara av en vanlig cykel vare sig med eller utan stödhjul, men den här har han susat fram på ända sedan i somras. De som vet mer än vi, påstår att det sedan går lekande lätt att gå över till att cykla på riktigt, för balansen har han ju redan full koll på. Jag hoppas det stämmer, för jag minns mycket väl hur jag kämpade för att fatta systemet när mina stödhjul togs bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s