What the ….

TV4 måste sluta sända Riskförlossningar mitt på dagen.Varför kan jag inte sluta titta? Det är ju rena rama terrorn för en hypokondriker som jag. En gravid hypokondriker. Som anses ha en högriskgraviditet. Bad. Very bad.

Det är tur att jag bara kan kolla i tio minuter innan Bevvan börjar i grannkanalen, annars vet jag inte vad som skulle hända. Nu är det tre syndrom och åkommor samtidigt i programmet. Nu måste jag byta kanal!

Annonser

16 thoughts on “What the ….

 1. Dom sänder det tidigt på morgonen också, och sent på kvällen. Tror de altenerar mellan TV4, TV4+ och Tv4Fakta. Så du får nog skumma tvtablån framöver ;). Små mirakel är betydligt mer gulligt förresten.

 2. Tänkte faktiskt på det häromdagen och hoppades att du inte börjat följa det programmet. Jag tycker visserligen det är jättehäftigt att se NU, men är glad att det inte gick förra våren då jag gick hemma och väntade på mina små.. Ang Beverly Hills så har jag insett att det krockar lite med den tid då jag vanligtvis hämtar Amanda. Hm.. Är man en dålig mamma om man har kvar sitt barn längre på fritids om dagarna för att man vill följa en gammal ungdomsserie på tv? 😉

 3. låter som en god idé att byta kanal… du har väl lite väl många veckor kvar att psyka upp dig?!

 4. Nej, det borde verkligen inte sändas på dagarna. Bara på nätterna när mammor och gravida är trötta och sover.

  Angående det här med rörelse i magen. Känner du skillnad på bebisarna när de rör sig? Vet du när det är Lillstumpa och när det är Systeryster som rör sig?

  • Inte på rörelserna i sig, men jag vet ju var de ligger i magen. Ibland känner jag rörelser samtidigt på varsin sida av magen, och då är det ju lättare.

 5. Eh, vågar man ställa en Bevvan-fråga?! Såg du alla avsnitten förra veckan? Jag hämtar precis mitt i programmet så jag har spelat in (VA HAR DU SPELAT IN BEVERLY HILLS – ÄR DU INTE KLOK?! ropade min man när han upptäckte det. Han har ingen känsla för det här med föräldraledighet helt klart), men missade ett. Har avsnittet där Brenda och Dylan träffas för första gången sänts? Det är ju liksom det avsnittet jag vill se… 😉

 6. Åh, jag kunde inte heller sluta titta på Riskförlossningar innan bebisen kom. Som tur var gick förlossningen bara bra sen trots allt ;p

  Väldigt trevlig blogg förövrigt, -lägger till på Bloglovin =) Om de hemliga, lösenordsskyddade inläggen får läsas av utomstående skulle jag gärna vilja läsa även dem.

  V.H. Milla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s