Breaking news!

Skolmorfar vidarebefordrar detta meddelande från Skolfröken:
”Syster yster kom 14 juni kl 19:14 och vägde 2395 och var 46 cm lång. Lillstumpa kom kl 19:25 och vägde 2410, men var lika lång. Från att vattnet gick tog det tre och halv timme och jag hade bara lustgas under nån timme”

Annonser

42 thoughts on “Breaking news!

 1. Åh, vilka härliga nyheter!! Hoppas att allt gått bra och att alla mår bra!! Tänker på er! Gott att de små inte missar lördagens happening nu då ;oP

 2. Grattis grattis grattis! Vad härligt! 🙂
  Skönt att du slapp vänta längre, och hoppas att allt är bra med hela familjen!

 3. Grattis till er allihopa – fröken och magistern och skolbebisen och sockorna och skolmorfar och skolmormor.

 4. Stort grattis. Jag har följt båda graviditeterna och är så glad för din skull. Fast jag inte ens känner dig. Men det är så himla spännande och jag är så glad för din skull.

 5. Ansluter mig till skaran av gratulanter. Stort GRATTIS till er alla, vad underbart att de äntligen har kommit. Skönt att du slapp vänta till 21/6 med igångsättning. Det verkar ha gått snabbt, så jag hoppas det inte hann göra alltför ont! Ser fram emot att få fortsätta följa hela skolfamiljen på era kommande äventyr. Kram!

 6. Tack för alla grattis. Gud vad dryg jag låter om lustgasen:-) vi har det bra i bubblan och stannar nog till torsdag. Sen kommer lång redogörelse med ex. väldigt offentlig och filmmässig vattenavgång, en dr mcdreamy och en nedsprayad barnmorska!

 7. Grattis, åh vad härligt!!!!

  Ska bli kul att få höra om ”allt”. Väldigt imponerad att du redan kommenterat kommentarerna, värsta järnladyn =)

 8. GRATTIS!!! 🙂 Åh va härligt att allt verkar ha gått bra! Ser fram emot din förlossningsberättelse när ni kommit till rätta lite mer.

  (Och jag sa ju att den 14:e juni är en perfekt dag att fylla år på!! Dessutom blev även min biträdande rektor bli pappa just igår så det var ju lite lustig eftersom jag även där gissat på att bebben skulle komma den 14:e! Bara tjejer dessutom så jag tror nästan att nån av dem måste få heta Erica… Hihi!)

  KRAM till er alla!

 9. Äsch, de kunde inte hålla sig en ynka dag till? 😉
  Hurra hurra hurra och GRATTIS!
  Skulle precis gå och lägga mig och kom och tänka på er och var tvungen att kolla; nu kommer jag somna med ett leende!
  Massor med kramar!

 10. Grattis, grattis! Må nga kramar Johanna – nyss hemkommen från Legoland och är mäkta stolt över att jag gissade på rätt datum. Evig ära – inte illa alls! 😉

 11. Hej (igen)! Skulle väldigt gärna få ett lösenord så jag kan läsa ”resten” också, gillar verkligen din blogg, vilken mail är det jag ska maila till?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s