Kungliga tvillingar

Kronprinsparet i Danmark väntar tvillingar. Kul för dem! Hur hade det blivit om detta var deras första barn. Vem hade blivit tronarvinge? Förlorar man kronan bara för att man föds fem minuter efter sitt syskon? Intressant.

Undrar om det är enäggs. Undrar om de får göra 1800 ultraljud som vi. Undrar hur illa Mary mådde på Victoria och Daniels bröllop, då var hon ju antagligen kring de veckor då man mår illa. Undrar om hon mått lika illa som jag.

Annonser

11 thoughts on “Kungliga tvillingar

  1. Om de hade varit förstfödda och enäggs hade det ju varit döpraktiskt! Tänk, de skulle hinna med dubbelt så mycket representation! Man skulle bara inte veta om det var den riktiga kungen/drottningen som var där, men det kunde ju vara spännande det också. Kanske.

  2. Lustigt… jag och min mamma pratade om det där för några veckor sen. Vem blir regent om nån kunglig får tvillingar… och nu händer det. Jag måste vara synsk 😉

  3. Jag funderade också på det här med tronföljd när du började vänta tvillingarna. Har inte kollat, men finns det några kungliga tvillingar sedan tidigare? Stand-in-möjligheten verkar onekligen praktisk! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s