Bara början

Nu har vi drabbats av den första (av säkerligen många) dagisförkylningen. Jag är helt sänkt medan övriga endast är lite snoriga. Jag läste också att det på Hannas barns förskola nu går huvudlöss och springmask. Vi klarade oss förra läsåret så nu bara väntar jag på trevliga små överraskningar.Jag är livrädd för springmask, det lär Magistern få ta hand om, det säger jag bara.

Annars har vi nästan aldrig något Internet då vår leverantör verkar ha problem. Per dag kanske det funkar 10-15 minuter så då måste vi passa på att göra allt viktigt, som att kolla upp diverse telefonnummer, betala räkningar osv. Jag har inte läst en enda blogg på en vecka (hoppas inget viktigt hänt!) och har inte kunnat posta alla inlägg jag hade på hjärnan.

Nu ska jag lägga mig igen och försöka bli frisk någon gång.

Annonser

11 thoughts on “Bara början

 1. vet hur det är…inte kul! Alva och Eric hann gå en vecka sen fick Eric öroninflammation…nu har han fått någon reaktion av penicillinet, så han är helt prickig…suck!
  Hoppas att ni piggar er!!

 2. Det är jobbigt att vara sjuk. Hoppas ni piggar på er snabbt!

  Här har terminstartsförkylningen i princip avverkats.. Bihåleninflammation blev det för min del, prisad vare kortisonnässpray för en mammas överlevnad. Synd att dom blivit restriktiva på skriva ut Rinexin som är så bra.

  Ikväll har hela familjen noggrant genomkammats då det går löss på skolan *suck*

  What’s next lixom 😉

  Springmask har vi *peppar pappar* klarat oss ifrån hittills genom åren och hoppas det får fortsätta så, jag tycker det verkar jätteläskigt :S

 3. Ja, de har löss på Kottens förskola också, men än så länge är det lusfritt i skallen på honom. Men Palten vågade inte låta Kotten kamma håret på honom med sin egen kam. Han är ju så hypokondrisk.

  Springmask – hurv!

  Hoppas ni kryar på er snart!

 4. Ja, du så där har vi det hemma oxå. Fast förkylning från Öppna Förskolan. Hua! Nu hostas nätterna igenom. Så sömn kan man inte hoppas på 😦

  Springmask? No thank you mam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s