Snygg rumpa

Nu är Skolbebisen så pass stor att hon snappar upp både det ena och det andra. Man får passa sig för vad man säger. Igår blev jag påmind om detta.

När jag hämtar henne från förskolan har vi en ståbräda på tvillingvagnen. I uppförsbackarna blir det riktigt tungt. Igår gick jag med två tvillingar i vagnen (10 kilo) och två tvååringar på ståbrädan (20 kilo). Även vagnen väger en del. Jag ville dock vara positiv och utbrast (till PR som hämtade samtidigt) att man får ju i alla fall snygg rumpa av att skjuta på all den vikten uppför backarna!

Då börjar Skolbebisen hojta jag vill också ha snygg rumpa! Jag vill ha snygg rumpa! och skrek sen detta resten av vägen hem. Jag undrar vad folk i närheten trodde om mina uppfostringsmetoder 🙂

Har ni råkat säga något som era barn snappat upp? Berätta!

Annonser

9 thoughts on “Snygg rumpa

 1. Underbart! =)
  Ja, jag har säkert sagt massa knäppa grejer som de snappat upp, men kommer inte på något just nu. Återkommer. Må bäst så länge, var rädd om stumporna och rumpan 🙂 Och du, vänta bara tills snön kommer….

 2. Detta är vår bästa berättelse:
  Jag, min man och den lille sonen, knappt tre år, var på resa genom Sverige och stannade på vägkrogen i Laxå. Där fick han en barnmeny, pommes frites, korv och sen en glasspinne.
  Men som det barn han var ville han ha glassen först, ingen mat.
  Så den goda modern försökte då med – ”du måste äta dina pommesfrites-pinnar först innan du får din glasspinne”.
  Då skriker ungen högt över hela restaurangen – ”JAG VILL INTE HA NÅGRA FITT-PINNAR”.

 3. Hahahaha!

  Jag berättade för någon om en släkting till Palten som ser ut som Alfons papps och har jättestor skalle och typ tjugo minter senare började Koten prata om Alfons pappa och jätteskallen. Som tur var är det inte någon vi träffar särskilt ofta.

 4. Ja, de snappar upp alldeles för mycket saker emellanåt… Senast idag när vi åkte bil så kom det reklam på radion, där de sa ”Jäkla film”…Japp, Eric är som en riktig papegoja, så han sa ”Jäa fim” hela vägen… Som tur var, var det något annat som tog hans uppmärksamhet sen…:)

 5. Jojo, de där små barnen kan verkligen kläcka ur sig i princip vad som helst 😉

  Simon sa högt och ljudligt till en dam i vår brf att hon hade ”Stoj jumpa” 🙂

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s