Mästerkock

Alltså, jag har hejat lite på Jennie men nu får hon faktiskt tagga ned lite. Lite ödmjukhet om får jag be!

Annonser
Posted in TV

12 thoughts on “Mästerkock

  1. Verkligen!!!!!!! Vi har suttit och bara svurit här ikväll. Fick Åke någonsin någon cred för sin sås som enligt henne var så äcklig men som enligt de övriga gav laget vinsten? Adam däremot, som jag inte tycker har hållit måttet alltid, växte betydligt idag.

    • Ja, gud vad hon höll på. Jag hade skällt ut henne för länge sen, blir galen på såna där som ska hålla koll på mig hela tiden. Sköt ditt liksom! Vem har gjort henne till ständig lagledare?

  2. Ja, Louise har alltid varit min favorit. Jennie är lite för mycket tonåring för min smak. Hon påminner mig om Jonny i klass 9A, han verkar också tro han är perfekt. Det gillas icke!

  3. Ja Jennie är nog lite för kaxig för sitt eget bästa, men de flesta glömmer nog bort att hon faktiskt bara är 18 år och då har man inte riktigt koll på vad som är passande eller inte att säga. Sen har det nog förstärkts extra mycket för att det ska bli bra TV. Jag håller verkligen med om att hon inför gårdagens avsnitt hade behövt gå en charmkurs för jag tror inte det var många tittare som gillade henne då.

  4. Jennie är ett duktigt surtroll! Dvs hon är både duktig och ett stort surtroll. Samtidigt så har hon ju fenomenal koll på allting- men som Åke sa: hon lägger sig i allt och allas göranden, men ingen får komma med en åsikt om hennes grunkor och grejor!
    Hon är urtypisk tonåring! Och- skulle nog må bra av att få hänga löst en gång. Annars är hon ju jätteduktig, så det vore ju bra om det gick bra för henne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s