Det var alltså bara vi?

Hallå alla 250 som läst bloggen idag, är det alltså inte en enda av er som upplevt att era barn gått upp ur sängen och inte velat sova?

Annonser

18 thoughts on “Det var alltså bara vi?

 1. Jodå, fast just nu är det den nyblivna 7-åringen som är värst. Han ska bara dricka, säga något, ha en kram, kolla en grej… Anledningarna är oändliga!

  Fast just nu ligger han och läser Harry Potter alldeles själv, så allt är förlåtet! 😉

 2. här finns en som klivit upp ur sängen i sju års tid.. har inga knep alls tyvärr.. Vi har ocskå suttit vakt och styrt tillbaka till sängen med ett enkelt godnatt.. försökt prata och förklara..

  Här finns också en som tigger och ber om att få gå isäng och ”aldrig” klivit upp.. en av modellen lagd unge ligger 😉

  Så har de varit ända sen begynnelsen. Har inte gjort nåt olika med dom.

 3. Har inga barn än så länge :S Men det verkar ju väldigt frusterande att ha det så, vad ska man göra liksom? Hoppas det löser sig!

 4. Jag minns att ja gick upp å inte ville sova ensam på övervåningen, mamma/pappa fick sitta å kolla tv så ja kunde sova….:)

 5. Ojoj! Min lille är inte ens 2 ännu och ligger *tack-och-lov* fortfarande i spjälsäng. Med tanke på hans sömnmönster och envishet så bara känner jag i hela kroppen att när han börjar ligga i vanlig säng så kommer han att springa upp minst 38 gånger per kväll… Puh! Men ni verkar ju konsekventa och det tror jag att ni vinner på i längden!

 6. Nej, inte problem med att de går upp då pyret inte går ännu. Men problem med att hon sover i tvåtimmarsintervall. Och vill snutta hela tiden. Och vägrar snutta på annat än undertecknad. Men att det går upp är väl ungefär lika frusterande i längden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s