De kanske inte stoppat i band i de andra?

Det känns ju dessutom lite överflödigt att filma när de är i ett rum med typ 10 kameror uppsatta…

Annonser

6 thoughts on “De kanske inte stoppat i band i de andra?

  1. Så noga har jag inte kollat. Jag antog bara att de skulle vara medvetna om att de fanns kameror och att de sen fick godkänna i efterhand. Jag tror jag skulle ha extremt svårt att vara normal om jag visste att någon filmade allt hela tiden. Men det är ju bara jag.

  2. Jag hade aldrig gått med på det! Kul och ligga och vara självmedveten när man föder barn liksom. Dessutom hade jag inte kunnat skrika på Magistern om jag visste att det filmades, hahaha!

  3. Bli filmad tycker jag är sådär under ”normala” förhållanden. Så att bli filmad under förlossningen finns inte på kartan. Jag minns att jag faktiskt tänkte jag var glad som slapp se eländet där i slutfasen med mannen bakom mig, en bm som hängde på magen för att utöva ”yttre press” och en bm plus undersköterska framför. Och i mitten jag då som i en timmes tid växlade mellan att yla om antingen kejsarsnitt eller sugklocka. Nej tack, vissa saker vill man slippa se även om resultatet är absolut underbart.

  4. De som blir filmade blev tillfrågade redan när de gick på mvc, så det vet. Mina vänner blev tillfrågade men sa tack och lov nej, jag hade inte viljat se hennes bröst i tv på bästa sändningstid 😉

    Men igår… hur larvigt såg det inte ut när hon Filmade honom när han tågade ut med lilla nålen, alltså herregud.

    När jag var i lekparken häromdagen sprang en mamma runt med filmkamera och systemkamera… har det inte spårat ur? Ser en del bara sina barn genom en lins?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s