Svaga!

Åååh så dåliga vi är! I natt kl 04.30 åkte nödnapparna fram efter att sockorna haft en helvetesnatt. Nu får vi ju börja om från början igen. Skolbebisen klarar dock avvänjningen galant och det är ju tur för det är väl för henne det känns mest akut med att sluta.

Men fy vad arg jag är på oss! Skäms!

Annonser

7 thoughts on “Svaga!

  1. Kanske kan ni vänta med småsockorna tills de är i skolbebisens ålder? Jag tänker att de är så små att ni inte direkt kan resonera med dem. Allt för att ni (och de) ska få sova.
    När mina barn var små var mitt mantra: ”bara jag får ligga ner”.

  2. Man är svag 4.30, jag har varit okonsekvent många gånger sådär framåt ”morgonen”. Tänker som ovan, vad somhelst bara jag får ligga ner 🙂

  3. Jag tycker inte heller ni är dåliga, ni har ju precis börjat med avvänjningen, några bakslag är väl nästan obligatoriska. Jag är nyfiken på varför ni väljer att få tvillingarna att sluta med napp nu också? Kanske lika bra att ta tag i alla tre barnen när ni ändå är på gång? Jag har funderat mycket på det där med nappavvänjning också, min treåring använde aldrig napp, men min 10- månaders gör det. Jag har kommit på mig själv med att ge henne nappen lite nu och då, men det underlättar väl knappast avvänjningen senare. Ska nog dra ner på nappanvändandet lite, fast att avvänja henne helt får nog vänta lite. Sommarens projekt blir att få 3-åringen blöjfri och sova i sin egen säng i eget rum. Känns som det är tillräckligt!
    Kram och lycka till med nappfriheten, tar tacksamt emot tips om ni hittar nån bra metod.

  4. Tycker fortfarande att ni är duktiga. Valet är väl givet när klockan är mitt i natten och man har chans att få sova… Är också glad att du fortsätter skriva trots att det känns trögt. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s