It’s alive

Jo det här med att blogga. När ska man hinna det?

När man kommer hem och barnen är galet trötta och kastar makaroner överallt och man skulle behöva en högtryckstvätt för att få rent runt matbordet?

Eller när alla bara är sjuka i feber och förkylning och höstblåsor eller överjävlig tandsprickning och vi bara får sova tre timmar per natt i en vecka?

Eller när jag hittar en knöl i bröstet och får vänta en helvetesvecka på att få göra mammografi och ultraljud och sticka långa nålar in i bröstet och sen vänta en helvetesvecka till på att TACK OCH LOV få veta att det bara är en bindvävsknuta som jag visserligen måste operera bort men ändå, godartad!

Nä, det har inte funnits så mycket tid över. Men det finns såklart mycket jag skulle vilja skriva om. Att strumporna kramar och pussar varandra mest hela tiden. Att de fortfarande inte pratar så värst mycket men är hur roliga som helst. Att Skolbebisen är så vuxen!

Ska försöka hitta lite mer tid nu när det lugnat ned sig lite på jobbfronten. På hemfronten antar jag att det inte lugnar ned sig på ett par decennier. Minst.

Annonser

5 thoughts on “It’s alive

  1. Jag läser varje inlägg med glädje och fröjd, men har baske mig inga krav på dig att du ska blogga dagligen, du har 3 småbarn för höge bövelen! Ta det lugnt och ta hand om er!

    Kram
    Karin

  2. Oj vad mycket som händer i era liv. Usch vad läskigt med knölen i bröstet, men skönt att det var en godartad knöl! Det är nog ingen av dina läsare som inte har förståelse för att du inte hinner blogga lika mycket som förr. Skriv om du hinner och känner för det. Jag kommer i alla fall att vara kvar som läsare även om det blir ett inlägg om året. Ta det lugnt!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s