Hej bloggen. Jag har inte glömt dig.

Men det är ärligt talat sällan jag tänker på dig. Det hinns inte med. Jag kan inte säga att jag direkt vet vad jag gör i stället, dagarna bara försvinner i en enda röra av jobb, stress, matlagning och läggning.

Vad har hänt sen sist?

 • Vi har byggt vidare på vår lilla stuga vid vattnet. Snart är den klar och vi kan åka dit ibland när vi behöver miljöombyte.
 • Vi har varit på höstlovsresa till mina föräldrar där barnen som vanligt blev sjuka och smittade ned alla.
 • Jag har opererat mig. Nu får jag inte ha bh på åtta veckor, måste tejpa ärret i sex månader och ska inte lyfta eller bära. Allt detta är ju väldigt lätt att komma ihåg/lyda när man är småbarnsförälder. Om någon nu missat detta har jag alltså inte gjort ett boob job (även om det efter all amning kanske inte skulle vara helt fel) utan tagit bort en knöl.
 • Skolbebisen är snart tre och ett halvt och är så där skönt trotsig. Typ jämnt. Suck alltså, vad gör man?
 • Småstrumporna är snart ett och ett halvt och är småroliga och tokiga. De pratar inte jättemycket, inte alls som Skolbebisen gjorde, men vi försöker att inte jämföra. De är fortsatt söta mot varandra, leker bra ihop och tycker om att pussa och krama varandra.

Och nu vaknade ett eller två  barn och jag kan inte fortsätta blogga mer. The story of my life.

 

Annonser

7 thoughts on “Hej bloggen. Jag har inte glömt dig.

 1. Ja jösses. Jag känner igen mig i det du skriver och då har jag bara en liten goding. Jobbigt att inte få, kunna?, lyfta/bära på så länge. Det går väl knappt att undvika?! Skönt dock att det bara var en knöl och inget värre.
  Även om du inte tänker på bloggen så ofta så får jag alltid ett leende på läpparna när din blogg dyker upp i bloglovin-listan. 🙂 Kram på dig!

 2. Skönt att operationen är gjord! Utan bh låter jobbigt…

  Tänk att strumporna redan är 1,5… Tyckte nyss du skrev att ni väntade tvillingar 🙂

  • Ja, man får inte ha bh med bygel i alla fall och då blir det ju inte så mycket att ha. Men det var ju tur att jag gjorde det nu och inte innan jag fick barn för nu är ju brösten i alla fall mindre 🙂

   Jag tycker det känns som hundra år sen, jag 🙂

 3. Vad man gör mot trotsiga ungar? Är envisare. Man kan hålla på och förhandla och ge valmöjligheter på småsaker, men i det stora hela gäller bara att vara envisare än ungen. Kom igen!! =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s