Jag vill sooooova!!!!!

Alltså, i natt var mina tvillingar billiga. Halv elva, precis när jag skulle gå och lägga mig vaknade de och kom inte till ro. De skrek hysteriskt och somnade och väckte varandra i omgångar.

Jag tror att jag somnade vid ett men sen klockan fyra hörde jag en av dem igen och strax därefter kom Skolbebisen upp och vandrade omkring.

Jag fick följa med henne tillbaka och ligga hos henne tills hon somnade. Vilket ju jag också gjorde. Så från fyra till halv sju sov jag ihopkrupen i hennes barnsäng. Mysigt men inte så skönt.

Idag är jag hemma själv med alla tre och det är ju alltid lite intressant när ingen har sovit bra natten innan. Nu har jag lagt dem för en powernap och förhoppningsvis är de på banan om nån timme.

Är det nåt språng nu eller? Känns som det… Dessutom känns det nästan skönt att börja jobba igen i morgon för då borde det väl bli lite som vanligt igen. Eller hur?

Sover era barn mindre/annorlunda/sämre under lov? Har ni några knep?

Annonser

4 thoughts on “Jag vill sooooova!!!!!

  1. Åhhh, vad skönt att höra att dina barn beter sig på samma sätt som mina! De har vaknat och skrikit på nätterna sedan ett par dagar innan nyår. Ibland är en eller båda uppe flera timmar på natten. De börjar på dagis igen imorgon efter jullovet så jag hoppas verkligen att de kommer in i rätt rutiner nu!

    • Aha, det är en tvillinggrej alltså 🙂 Det är så konstigt, men jag börjar faktiskt tro att de har nåt speciellt band. I går kväll började ju den ena gråta och på en gång vaknade den andra och började ropa hennes namn. Skolbebisen låg bredvid och sov som en stock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s