Den som spar han har många kavajer

Vi håller på att röja och städa här hemma eftersom vi snart ska ha visning. Det är en utmaning att städa överallt med tre barn och alla deras saker kan jag upplysa om.

I eftermiddag har vi sorterat alla kläder. Jag gick all in och har packat ned ALLT jag inte använt de senaste sex månaderna (sommarkläder undantaget) i påsar som ska skänkas bort. Magistern har varit på mig hur länge som helst om att jag har för mycket kläder. Jag tycker det är jobbigt att fatta beslut om att kasta/skänka kläder. Tänk om jag plötsligt vill ha den där kjolen som jag köpte i Uppsala 2001 även om jag inte haft den sen dess?

Hur det gick för Magistern själv undrar ni? Jo, han lever ju som han lär. INTE! Jag drog fram åtta (skojar inte) udda kavajer som han stod och provade. Jag kan icke minnas att någon av dessa kavajer burits de senaste tio åren. Men han stod där och resonerade. Mmm, detta var ylle, det är ju fint. Detta snitt kan ju komma igen. Hur många kavajer han slängde? Ingen…

Annonser

2 thoughts on “Den som spar han har många kavajer

  1. Åh, det är ju så skönt att göra en sådan där rensning. Efteråt alltså. Borde också göra en sådan. Om inte annat för att rensa bort gravidkläderna, en gång för alla!!

    Bara ler och skakar på huvudet åt din envetne och kavajtokige make 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s