De perfekta jeansen

5 dagar kvar till flytt och vi sorterar och slänger för fullt. Det går så mycket fortare och känns otroligt befriande att slänga/skänka bort alla kläder man inte använder, alla fula omaka koppar man inte dricker ur och allt annat som bara tar plats.

Idag har jag gått igenom min garderob igen, jag gjorde det ju inför första visningssvängen men idag har jag varit brutal. Jag har slängt 15 par skor och 10 par jeans. En massa slafsiga toppar som jag inte gillar och alla slitna mjukisbyxor och tröjor.

Till och med mina favoritjeans fick gå. Ett par Levis 471 i stuprörsmodell. Jag köpte dem våren 2006 och hade dem jämt. De är slitna och håliga. Och nu kan jag inte stänga dem. Tror nog aldrig att jag kan ha dem igen.Men det var ändå sorgligt att slänga dem, kommer aldrig hitta ett par lika snygga igen:-(

På tal om att komma i form förresten, jag vill loosa ca 4 kg, det stör mig att jag inte kan ha en massa snygga kläder som jag köpt rätt nyligen. Jag var duktig efter att Skolbebisen kom och gick ned allt men efter småtjejerna har det varit svårare. Dels har jag inte hunnit men jag har också mått sämre och inte orkat bry mig. Nu har jag laddat ned en jogging-app och klarat första veckan, håll tummarna. Jag ska erkänna att jag sitter och skriver detta samtidigt som jag dricker ett glas vin och äter nötter, men Rom byggdes ju inte på en dag:-)

Har ni några fitnesstips? Bra apps?

Annonser

3 thoughts on “De perfekta jeansen

 1. Duktig du är som slänger, till och med favvojeansen! Och det låter skönt, jag blir också sugen på att rensa ut en massa skräp.

  Jag kör ju stenhårt med Shape up-appen, men det är mest för att jag inte har någon disciplin. Om jag inte skriver upp allt jag äter, äter jag allt jag ser… Lycka till!

 2. Åh, låter underbart att rensa. Nästan så det kliar i mina fingrar att gå igenom ett par garderober här hemma ;-).

  De där sista envisa kilona är de de svåraste att bli av med. Sitter som berget. Är exakt i samma situation och gissar på att jag har ungefär fyra kilo kvar till min ”bra-vikt”.

  Kram

 3. Åh, här är en till! Var också så himla duktig ett tag men har sedan, precis som du skriver, inte mått så bra och då har det gått åt pipsvängen. Är tillbaks på ruta ett, så jäkla surt. Imorgon bitti ska jag vältra mig upp på vågen sedan blir det viktväktarna igen. Jag vet ju att det funkar när jag väl tar tag i det. De har börjat med en app också, men har inte kollat in den än.
  Har också Nikes träningsapp som ska vara jättebra, men har faktiskt aldrig använt den.

  Lycka till, med både flytt och kilon! Kram!

  Ps. 10 par jeans? Vet jag inte ens om jag ägt sammanlagt i hela mitt liv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s