Jag kommer att hamna hos Oprah

Idag har jag slängt två sopsäckar med ”konstverk” hemtagna från förskolan. Hur gör ni med sånt? Jag vet inte hur många mjölkkartonger med fastklistrade knäckformar jag fått hem. Jag sparar gärna färgglada teckningar och små kycklingar men måste man spara allt!?

Har ändå dåligt samvete nu…

Annonser

4 thoughts on “Jag kommer att hamna hos Oprah

  1. Släng!! Förstå hur många år av höst-, jul- och påskpyssel X 3 ni kommer få hem. Klart du kan gallra lite. Det är ju inte som att tjejerna kommer vilja ha tusen A4-ark med några tuschstreck på.

  2. Allt skickas hem för att vi på förskolan ska slippa värdera vad som är värt att spara eller inte =D Det är faktiskt bättre att föräldrar får bestämma sånt. Fast, erkänner, jag kastar rätt mycket teckningar innan de hamnar på barnens hyllor, mycket för att det produceras säkert 5-10 teckningar om dagen av de mest produktiva konstnärerna.
    När det gäller mina egna ungar, så ska jag också erkänna att det mesta vid det här laget är kastat. Huvudfotingar, tryckta dukar etc har jag kvar, men ”mjölkförpackningar med fastklistrade knäckformar” har jag kastat för länge sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s