Om Skolfröken

Skolfröken jobbar som gymnasielärare. Hon bloggar om det som för tillfället upptar hennes tankeverksamhet; jobb, tv, barn, ja vad som helst.

Skolfröken är gift med Magistern som inte alls förstår bloggvärlden och vilka alla är som Skolfröken pratar om vid middagsbordet. Han kallar sig för dataänkling, stundtals med rätta.

Skolfröken har tre barn, Skolbebisen som är född i juni 2008 och tvillingdöttrarna Småsockorna som föddes i juni 2010. Fullt upp!

Annonser

9 tankar om “Om Skolfröken

 1. Hej!
  Halkade in på din blogg för nåt år sen pga ett skolarbete och har följt den i det tysta fram tills nu, tänkte bara ge mig till känna och säga att jag tycker bloggen är otroligt kul att läsa!
  Keep up the good work! 🙂

  / Rebecca

 2. Är det inte dags med lite uppdatering av dessa överskrifter. Just nu är du ju inte föräldraledig och skolbebisen har kommit.
  Ny tävling på gång eller hur?

 3. Hej!

  Såg din länk om tvättmaskin i klädkammaren och blev väldigt intresserad på hur det blev med allt. Jag skulle nämligen vilja ha samma sak. Vårt badrum ligger också vägg i vägg med en klädkammare där jag skulle vilja ställa en tvättmaskin och göra en öppning för rören i väggen mellan dessa båda rum. Nu har jag fått lite tveksamma kommentarer från de i styrelsen och skulle vilja kolla vad som gäller. Vad har du fått fram och hur kollade du vad som gäller. Erfarenheter mottages tacksamt
  Även tips på hantverkare (bor i Stockholms län).

  Vänligen

  //Jolanta

 4. Cool blogg!
  Jag vet att det är ett bra tag sedan nu men jag undrar var du hade köpt dina brudskor, supersnygga och helt min stil! Vore väldigt tacksam om du ville maila mig. Ha en fin höstdag! Hälsn Blivande brud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s