Dagens

Snodde hos Erica. Lätt sätt att få ett inlägg om dagen 🙂

Humör
Bra. Är hos svärföräldrarna vilket kan vara lite småstressande av olika skäl men det har varit en bra dag.

Gjort
Inte mycket. Tittat på film med barnen, lagat mat, gått två promenader med hunden (deras).

Planer
Lägga barnen och sen kolla på Midsomer Murders och antagligen somna i soffan.

Ser på
Inget just nu, sitter i mörkret och väntar på att sockorna ska somna.

Lyssnar på
Syster Yster som ligger och säger Hejdå dagis, hejdå dagis i mörkret samtidigt som hon rispar med naglarna mot resesängens sida.

Läser
Zlatans bok. Den är bra!

Dricker
Inget.

Äter
Har precis ätit middag. Svärmor bjöd på risgrynspudding. Jag gillar gröt så detta var också gott.

Bästa
Jag laddade ned Old Booth och gjorde om en massa kort på Magistern. Hahaha:-)

Sämsta
Vädret.

Barnrapport
Skolbebisen är inne i en trotsperiod och de andra slåss och vill helst klättra på allt. Harmoniskt i det Skolfrökenska hemmet alltså. Not.

Fundering
Mina svärföräldrar har ingen kaffebryggare utan kokar vatten som de häller över ett filter och en tratt ned i en kanna. Varför? Det tar skitlång tid!!

Dessutom använder de inget mått utan häller bara i kaffet lite på en höft. Efter att någon sen stått och hällt ned vattnet undan för undan och det till slut är dags att dricka kaffe diskuterar man hur det blev. Näe, idag blev det lite starkt hördu du och Det var väldigt vad blaskigt det blev… Varför inte måtta!?

Jag vill också bara lägga till att detta inte är nån På landet-grej, nej de gör likadant hemma. Även när de har stort kalas och ska bjuda 20 pers på kaffe.

7 tankar om “Dagens

  1. Dagens

    Sjukt duktiga: är Syster Yster som kan säga treordsmeningar.

    Imponerande: är att du är på bra humör när du besöker svärföräldrar. Jag spenderade en vecka hos Paltens pappa och höll på att gå upp i atomer flera gånger dagligen på grund av olika irritationsmoment.

    Jämförelse: Det där med att koka vatten och hälla i ett filter låter grymt avancerad om man jämför med min svärfar som inte lyfter ett finger när vi är på besök. Eller annars heller för den delen. Han kokar inte kaffe. Alls. Han köper inte mat eller diskar eller lagar mat eller städar. Hans föda består av köpfika och turkisk yoghurt med salta jordnötter som han äter direkt från burken. Alltså han häller ner nötterna i yoghurten och äter med sked och sen när han ätit sig igenom yoghurten ställer han tillbaka yoghurten i kylskåpet. Visst smakar det där blaskiga/superstarka kaffet lite bättre nu? 😉

    Trevliga: att få läsa en inlägg från dig. Micket, micket bra!!

  2. 🙂

    Men kaffefixandet låter ju alldeles för meckigt?! Har nån försökt ge dem en bryggare eller liknande någon gång?

    Kram från inbiten te-drickare.

    • Eeh, ja jag går på dem varje gång jag är hos dem men de menar att det smakar inte lika gott. Men ursäkta liksom- det är ju exakt samma princip, förutom att det är de själva som står och häller vattnet, inte bryggaren:-) Weird!!

Lämna en kommentar